Qui som

Qui som
lateral

Porqueres, 3 d’Abril del 2019

Sempre que penso amb LaMicroCervesera, em ve al cap la imatge de l’inaguració el Desembre del 2011. En aquells temps el món de la cervesa no omplia fulles de diaris ni revistes dels diumenges. Tampoc hi havien tants consumidors, en un lloc tant petit del Pla de l’Estany, com per muntar un negoci relacionat amb la distribució, venta directa i la degustació de cervesa artesana. Un espai on des del dia de la inaguració, tenia en les seves estanteries i ara té en les seves neveres, les millors cerveses d’arreu del món. Un luxe, una passió i un espai on compartir i gaudir de la beguda que més ens agrada.

LaMicroCervesera  és viva a Porqueres i la cervesa artesana ha sigut un vehicle de cohesió social i generacional dels veïns i veïnes del poble, de la comarca i d’arreu que han vingut; persones de molt diferentes edats, professions i ofcis, caràcters i també classes, totes amb un denominador comú: degustar una cervesa de qualitat. D’aquest fet, és de les coses que més orgullós em sento de LaMicroCervesera: que l’espai i la cervesa siguin emprats com a eina per fer cultura i per fer poble.

Com tot negoci, hem evolucionat i hem canviat des de l’inaguració. Sempre he intentat ser fidel al que me venia de gust fer i a la meva propia motivació per tirar endavant el negoci. Des del Novembre del 2017, LaMicrocervesera és un espai tan per degustar les cerveses al mateix local com per emportar-te-les a casa. No m’agrada dir que som un bar típic, ja que un bar típic, en un poble petit, no tindria les cerveses que aquí s’hi poden degustar. M’agrada dir que és un espai amb una idea de negoci, on per sobre de tot, vetllem per la qualitat del producte i la selecció de les cerveses. Sempre mantenim les cerveses en fred per tal que poguem degustar-les en les millors condicions possibles.

On som

logo--la-micro
Ens podrás trobar al carrer Sant Andreu, 94 de Mata.
17834 Girona. Molt a prop del llac de Banyoles.

Segueix-nos

Contacte